Si Të Shpëtoni Nga Xhindët? Një Hoxhë Kundër Burdushit

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Videon nga emisioni në Tv Klan me temë Si të shpëtoni nga xhindët? Një hoxhë kundër Burdushit njeriu i cili njihet për mashtrimet e tij që ka bërë tek popullata me veprat e tij të mallkuara ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim