Ambasada e Palestinës ofron pamjet shokuese: ushtarët izraelitë i lëshojnë qentë një fëmije – (VIDEO)

Ambasada e Palestinës në Tiranë ka postuar në faqen e saj të Facebook-ut pajmet kur dy ushtarë izraelit i lëshojnë dy qentë një fëmije palestinezë që e shqyejnë të miturin ngado në trup….

Në qëndrimin e saj, selia e shtetit të Palestinës e akuzon Izraelin si “shtet terrorist”….

Ja postimi i ambasadës:…

“Si do ndjeheshit ju nese kjo gjë do te ndodhte me femijet tuaj…
Kur humanizmi humbet dhe kur pafajesia e femijeve perdhoset, atehere ti ke te besh me shtetin e Izraelit.

Shikoni se si arrestohen femijet palestineze, duke perdorur qente ne sulm ndaj femijeve te pafajshem.

Ja pra si vepron cdo dite ushtria e shteti terrorist te izraelit ndaj popullit palestinez