Ja si mund te sherohesh nga magjia 100% me lejen e Zotit te Madh

Mesimi i katert
– ka qe perpiqen te sherohen dhe kur nuk sherohen, habiten, problemi eshte se ata duhet te rregullojne akiden,
marredhenien me Allahun;
– shembull tjeter: nje vajze 9-vjecare, me magji, kur ishte 11 vjec shejhu i lexoi Kuran dhe u qetesua; kur mbushi
17 vjec filloi te lexonte Bekarene 7 here ne dite dhe lyhej me vaj ulliri te kenduar cdo ore, 15 here ne dite;
nxirrte nga goja fotografi; u sherua; i tha shejhut se me mire te mos ishte sheruar, sepse gjate kohes qe ishte
semure, bente nje adhurim te madh ndaj Allahut; thote vajza: „ne ate gjendje e kuptova cfare do te thote t’i
mbeshtetesh Allahut, te zbatosh fene“;
– kjo fatkeqesi qe te ka rene, magjia po mesyshi, eshte per te miren tende, te shtyn te besh nje adhurim qe nuk do
ta beje dot ne gjendje tjeter.
– magjia eshte lloj semundje qe te lidh me Allahun e lartesuar; shembull: nje burre qe e kishte femijen me mesysh,
e lexoi Bekarene 11 here ne dite, dhe ne enderr pa se iu tha: me kete qe bere te gjitha punet t’u zgjidhen, nga
qielli zbriten dy topa zjarri qe goditen gruan dhe femijen; kur kreu marredhenie me gruan ishte si ne diten e pare
te marteses, ndersa vajza u be e sjellshme dhe e bindur;
– duhet te mbeshtetesh tek Allahu i lartesuar dhe jo tek lexuesi:
shembull: nje moter ecte dy metra ne pese minuta, nuk shihte gje kur shikonte ne Kuranin famelarte, filloi te lutej
qe te shihte ne Kuranin famelarte, kur u lut per njezet minuta rresht, filloi te shihte; kishte gjashte muaj qe e
bente kete dua por vetem per disa sekonda, dhe jo kaq gjate;