Krimineli Assad: Beteja në Ghouta do të vazhdojë, deri në vrasjen e “terroristit” të fundit!

Krimineli sirian është zotuar se do të vazhdojë operacionin në Ghoutan Lindore, duke theksuar se është e rëndësishme lufta kundër terrorizmit.

Ai ka theksuar se beteja do të vazhdohet paralelisht me largimin e civilëve nga zona.

“Ne do të luftomë terrorizmin…dhe në Ghouta lufta kundër terrorizmit do të vazhdojë”, tha Krimineli Bashar al-Assad para gazetarëve të mediave shtetërore, citon Reuters.

Assad ka mohuar të komentojë akuzat e Perëndimit, të cilët e kanë akuzuar atë për përdorim të armëve kimike ndaj civilëve.

“Këto akuza po shfrytëzohen si mjet ose preteks për të sulmuar Sirinë”, tha ai.