Si u martua gruaja që kishte sihër të mos martohet ?

Shejh Dr. Muhamed el Arifi, Allahu e ruajtë, thotë: Mu lajmërua një grua dhe më tha se është e sëmurë nga magjia (sihri) dhe se nga sihri i saj nuk mundet të martohet!

I thash: E kam një ilaç për ty, mirëpo a mundesh të durosh në të?

Më tha: Po, do të bëj sabër.

I thash: Unë betohem në Allahun, se ti nëse e merr ilaçin do të martohesh edhe pse magjistari nëpërmjet këtij sihri synon që ti mos të martohesh!!

Më tha: Cili është ilaçi?!

I thash: Thënia: HASBIJALLAHU UE NIMEL VEKIL (Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është). Përsërite këtë shpesh dhe je e bindur thellësisht në të!

Pasha Allahun, pas një muaji mu lajmërua përsëri dhe më tha: Të përgëzoi se jam fejuar dhe se martesa ime do të jetë shumë afër!!

I thash: Si erdhi deri te kjo?!

Më tha: Pasha Allahun, nuk u ndala duke thënë: HASBIJALLAHU UE NIMEL VEKIL.

Kjo është porosi: Për çdo të mërzitur, të pikëlluar dhe të dëmtuar, të sëmurë dhe të ngarkuar me borxhe, për atë që nuk mundet të bën fëmijë dhe që është në depresion.

HASBIJALLAHU UE NIMEL VEKIL

Nga arabishtja: Irfan JAHIU