Trajtimi i sëmundjes tuaj me Sexhde…

Trajtimi i semundjes tuaj me Sexhde

Sexhdeja eshte ilaq i jetes tuajt shendetesore.

Nese ju vuani nga rraskapitja apo tensioni apo nga dhimbja e shpeshte e kokes ose nervozizmi dhe nga tumori, ju preferohet qe te bieni ne sexhde.
Sexhdeja ju liron nga semundjet psikologjike dhe nervore.

Rezultati i fundit i nje studimi shkencor nga Dr. Muhammed Diaa el Hamid , profesor i shkencave biologjike:

– Kjo eshte nje njohuri e zakonshme, qe qenia njerezore eshte e ekspozuar ne valet shtese te rrezatimit dhe jeton, ne shumicen e rasteve, ne mes te fushave elektromagnetike, qe ndikon ne qelizat dhe ne rritjen e energjise. Keto vale i marrim permes pajisjeve qe perdorim cdo dite si: televizori, celulari si dhe permes dritave te shumta. Prandaj, Dr. Diaa tregon qe sexhdeja liron nga trupi rrezet shtese, te cilat shkaktojne shume semundje.

– Komunikimi mes qelizave
Kjo eshte nje lloj reagimi nderqelizor. Ajo i ndihmon te ndjej ambentin e jashtem dhe te reagoj ne te.
Cdo rritje e valeve elektromagnetike, ne te cilet trupi eshte i ekspozuar, shkakton percarje qelizore dhe si rrjedhoje njeriu eshte i prekur nga ajo, qe quhet ‘semundje e kohes’, si p.sh. dhimbje koke, dhimbje e qafes, dhimbje e muskujve, lodhje, harrese dhe koncentrim i dobet….
Kjo gjendje eshte me e rrezikshme kur valet jane me numer te madh dhe bllokohen ne trupin e njeriut. Ne kete rast, shkaktohen tumoret dhe anomali ne fetus…
Ne mund ti largojme keto vale jashte trupit tone, pa marre ilaqe e qetesues me efektet e tyre anesore.

-Zgjidhja
Vendosja e ballit ne toke me shume se nje here ne dite shkarkon ngarkesen e demshme eletromagnetike. Si pasoj, procesi i zbrazjes ndodh posaçerisht nese ju kryeni sexhden me 7 anetaret e trupit ( balli, hunda, duarte, gjunjet dhe kembet)…
Interesant eshte fakti se menyra me e mire eshte te vendoset balli ne toke dhe ne drejtim nga qendra e tokes…
Shkencerisht eshte vertetuar se qendra e tokes eshte qyteti i Mekes, saktesisht Qabeja e Shenjte. Keshtu qe, perulja (sexhdja) ne lutjet tona eshte menyra me e mire per te shkarkuar ngarkesen eletromagnetike nga trupi yne, megjithese kjo nuk eshte qellimi i sexhdes, por vetem nje nga dobite e shumta te saj, pasi qellimi i vertete eshte nenshtrimi dhe afrimi me te Gjithefuqishmin.