Ja emrat e 75 hoxhallarëve që ishin pjesë e luftërave në trojet shqiptare (UÇK/UÇK/UÇPMB)- ka disa qe nuk jane në lista…

Shumë prej nesh jemi dëshmitarë të së paku një lufte të zhvilluar në trojet shqiptare në 20 vitet e fundit, njofton Gazeta NewBorn…

Trojet shqiptare në gjithë historinë kanë qenë cak i dy-luftimeve dhe vend për luftë, ku të pafajshmit kanë përjetuar tmerrin, e për ti bërë ballë armikut, shumë shqiptarë kishin rrokur armët për ti dalë zot atdheut…
Mesin e shumë pjestarëve, janë edhe 75 hoxhallarë, ku ka edhe nga ata që në vitetet e fundit janë akuzuar për nxitje të urrejtjes dhe për përkrahje të terrorizmit, siç është emri i Shefqet Krasniqit, Mazllam Mazllami, Enes Goga e disa të tjerë, raporton Gazeta NewBorn…
Ja lista e emrave:
Emrat e hoxhallarëve, pjestarë të luftërave ç në trojet shqiptare (UÇK/UÇK/UÇPMB)sheh
1.Fetah Bekolli
2.Nesim Demiri

3.Skender Rama

4.Nexhmi Maksuti

4.Bedri Hoxha

5.Kasam Muhameti

6.Zaim Baftiu

7.Nazim Gashi
8.Nexhmedin Maksuti

9.Xhemajl Kadriju

10.Hasan Asani

Fejzulla M. Emini

Nazim Gashi

Adnan Vishi

Bedri Hoxha
Samidin Maçkaj

Fuat Selmani

Rexhep Memishi

Bedri Lika

Jeton Bozhlani

Fehat Bakalli

Faruk Lohaj

Mahi Lusnjani

Safet Pushka

Orhan Bislimaj

Muhamed Suma

Musa Vila
Shefqet Baftijari

Florim Gruda

Remzi Kuqi

Bafti Ajeti

Ministet Shala

Shefqet Krasniqi

Nehat Hyseni

Tafil Ramukaj

Dhulkarnej Ramadani

Osman Memeti
Kurtish Hoxhaj

Mervan Berisha

Shukri Aliu

Eroll Nesimi

Esat Qestaj

Nusret Shiti

Bahri Curri

Lirim Sadiku

Kushtrim Kelmendi

Bashkim Bajrami
Arsim Morina

Florim Islami

Muharrem Ismaili

Mehdi Goga

Sabit Gashi

Fadil Sogojeva

Eroll Rexhepi

Sulltan Pajaziti

Nehat Ajeti

Ahmet Xhafer Hoxha

Blerim Krasniqi

Lulzim Susuri

Llukman Neziri

Ferid Selimi
Bekir Halimi

Jakup Asipi

Sadullah Bajrami

Enes Goga

Mazllam Mazllami

Fatmir Latifaj

Enis Rama

Ekrem Avdiu
Fadil Sogojeva

Musli Verbani

Florim Neziraj

Abedin Osmani

Fejzullah Krasniqi

Afrim Memaj

Ajni Sinani

Shaban Zenuni